Idag snöar det! Äntligen! Jag har pulkpromenerat med barnen. Dessförinnan paketerade jag 23kg köttfärs (och det ryktas om att vi kommer få ännu mer imorgon). På vedspisen står just köttfärs, på väg att bli sås, och spagettivatten. Det var längesen vi hade köttfärs men det är alltid roligt att skapa köttfärssås, ingen gång blir den andra lik.
I förmiddags var jag med barnen och fikade på Bispgårdens café. Vi kom dit ca en halvtimme efter öppnandet och av den ospårade entrén att döma var vi dagens första gäster. I det ögonblicket insåg jag att jag måste börja gynna min närbygd mer om den inte ska dö ut helt och fullständigt, därför fikade vi rejält och köpte sedan med oss en blivande julklapp hem (ingen färskvara).
Jag hoppas att snön håller i sig, den satte julkänslorna i rullning så ikväll blir det tryffelkokning och kanske en och annan julsång. Men nu åter till köttfärssåsen.
I förmiddags var jag med barnen och fikade på Bispgårdens café. Vi kom dit ca en halvtimme efter öppnandet och av den ospårade entrén att döma var vi dagens första gäster. I det ögonblicket insåg jag att jag måste börja gynna min närbygd mer om den inte ska dö ut helt och fullständigt, därför fikade vi rejält och köpte sedan med oss en blivande julklapp hem (ingen färskvara).
Jag hoppas att snön håller i sig, den satte julkänslorna i rullning så ikväll blir det tryffelkokning och kanske en och annan julsång. Men nu åter till köttfärssåsen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar